Safety Is Our Top Priority
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.
We Are Excited to See You This Fall
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.
Vino, ki ga imamo v kozarcu, je (tistega leta) svojo pot začelo v vinogradu, od tam pa se mora z zdravim in zrelim grozdjem prenesti v klet. Med trgatvijo že v vinogradu skrbno odbiramo in v zabojček polagamo le zdrave grozde. Slabše dele in tiste, ki žal sami niso zmogli postati popolni, sproti odstranimo. Ker nobeno sadje ne dozori hkrati, vsako sorto z izurjenimi trgači obiramo dvakrat. S trganjem pričnemo navsezgodaj zjutraj in zaključimo pred morebitno dnevno vročino.
Fermentacija vseh moštov se začne vedno spontano, s pomočjo lastnih kvasovk, brez predhodnega bistrenja. Poteka počasi, brez uporabe kakršnihkoli drugih dodatkov, hranil in zato tudi brez hlajenja. Po pretoku belim vinom pustimo, da se ob minimalni količini žvepla razvijajo dve, včasih tri leta.